Over ons

Alle informatie over bootreizen naar Londen

BootnaarLonden.nl is de online organisatie waar een bootreis naar Londen voor jou start. Het mooie van een boottocht naar Londen is de schitterende ervaring, de vakantie begint al tijdens de reis! Dit is niet het geval bij een (zeer) lang durende busreis en treinreis. Uiteraard is met het vliegtuig ook een optie, vanwege de snelheid van dit vervoersmiddel. Toch geven wij als team achter deze website al jarenlang de voorkeur aan een bootreis naar Londen. Vanuit deze passie zijn we begonnen met het aanbieden van informatie op deze website.

Informatie

Op onze website hebben wij alle informatie voor een bootreis verzamelt zodat je niet verder hoeft te zoeken. Zo hebben wij gekeken naar de aanbieders, reisduur, faciliteiten aan boord, bezienswaardigheden in Londen, prijzen en meer. Mocht je iets missen op de website, benader ons direct. Wij proberen immers dagelijks onze mail te bekijken zodat we alles up-to-date kunnen houden.

Maar ook de allerlaatste aanbiedingen!

Uiteraard houden wij als liefhebbers ook de laatste aanbiedingen bij voor bootreizen en cruises naar Londen. Houdt onze website dan ook goed in de gaten voor leuke voordelen waardoor je goedkoop naar Londen kunt!

BootnaarLonden.nl - © 2024