Shoppen in Oxford Street londen

Minishopping cruise Londen

Heerlijk winkelen in Londen

In Londen kunt u geweldig shoppen. Van kleine boetiekjes tot een groot warenhuis. Tijdens de Minishopping cruise Londen krijgt u alle tijd om te genieten van deze winkels. Een geweldige cruise die u onvergetelijk gaat vinden. De minishopping cruise Londen is inclusief overnachting en vervoer naar de stad. Tijdens uw bezoek aan Londen kunt u behalve winkelen ook een bezoek brengen aan 250 bezienswaardigheden. De meeste bezienswaardigheden liggen in het centrum van Londen. Zo ligt de Big Ben, de Towerbridge en Londen Eye op loopafstand van de verschillende winkelstraten. Tijdens het winkelen heeft u ook nog genoeg tijd om te genieten van een typische Engelse High Tea. In het centrum van Londen zijn vele cafés en restaurants.

Het winkelaanbod

In Londen zijn ongeveer 3000 winkels in het centrum. U kunt een bezoek brengen aan Oxford Street, een lange winkelstraat van twee mijl. U vindt hier de grote warenhuizen Selfridges en Marks & Spencer. Ook zijn hier winkels van ketens zoals Mango, Next, Topshop, River Island en H&M. In de Regent Street bevinden zich de meest luxe winkels van heel Londen. De speelgoedwinkel Hamleys van maar liefst 5 verdiepingen bevindt zich ook in deze straat. In de Bond Street vindt u vooral Designer winkels, zoals Prada, Versace en Fahri. Deze straat bestaat uit twee delen, de Bond Street en de nieuwe bond Street. Carnaby Street is een hippe winkelstraat achter Oxford Street en de Regent street. In de wijk Knightbridges ligt het grootste warenhuis ter wereld, Harrods genaamd.

Voor winkelliefhebbers is deze winkel een paradijs. Ook zijn in deze wijk veel bekende designer winkels. Covent Garden is een grote winkelstraat met diverse soorten winkels. Ook is er een grote groente- fruitmarkt waar u allerlei lekkernijen kunt kopen. Ten slotte mag u Camden Town niet overslaan. Dit is een grote markt waar u alternatieve en vintage kleding kan kopen. Ook zijn prachtige sieraden en leuke souvenirs te koop.

Bekijk de cruises naar Londen

BootnaarLonden.nl - © 2024