Boot naar Londen, hoe ziet de reis eruit?

oktober 14, 2013 Geen reacties
Boot naar Londen

De wereldstad Londen is de ideale bestemming voor een stedentrip. In Londen kunt u prachtige bezienswaardigheden en musea bezoeken, winkelen en genieten van heerlijk eten en drinken. Vervelen zult u zich nooit in Londen. In de stad hangt een geweldige sfeer, die u niet snel zult vergeten.

De overtocht naar Londen

Voor een unieke beleving kunt u met de boot naar Londen gaan. U vertrekt vanaf Hoek van Holland naar Harwich. Aan boord bevinden zich luxe hutten voor 2 tot 5 personen. De hutten zijn uitgerust met een douche en toilet. U kunt genieten van een drankje in een van de bars en in de restaurants kunt u heerlijk eten. Ook zijn er verschillende faciliteiten voor kinderen, is er een bioscoop, een internet room en een casino. De boot naar Londen vertrekt overdag naar Engeland en in de nacht vaart de boot weer terug naar Nederland.

London Eye - Boot Londen

De aankomst in Londen

In Londen aangekomen kunt u een bezoek brengen aan verschillende bezienswaardigheden, zoals de Big Ben, Towerbridge, Buckingham Palace en de Londen Eye. U kunt winkelen in de verschillende winkelstraten die Londen te bieden heeft. In de Oxford street en Regent street raakt u niet uitgewinkeld. Harrods, het grootste warenhuis in Londen, is voor winkelliefhebbers een paradijs.

Over de markten in Covent Garden en Camden Town kunt u uren struinen. Als u even genoeg hebt van de drukte, kunt u uitrusten in de vele caf├ęs en restaurants. Ook kunt u gaan picknicken in een van de Royal Parks of Londen.

De vele musea in Londen zijn zeker een bezoek waard. In de Tower of Londen kunt u de Britse kroonjuwelen bekijken en in het National Gallery kunt u voornamelijk West-Europese schilderkunst bekijken. Zelfs voor sportliefhebbers zijn er genoeg bezienswaardigheden om te bezoeken, zoals Wimbledon
.

Over ons: BootnaarLonden.nl

BootnaarLonden.nl is de specialist als het gaat om bootreizen en cruises naar Londen. Ons doel is om jouw reis vlekkeloos te laten verlopen zodat je zorgeloos op vakantie kunt met de boot naar Londen!